Menu
Filtre (0)
Popover
Times
City
Odoberať novinky
Generic win

ENVIRO: ZDRAVÉ A VEDOMÉ JEDLO

U 150 min

Pre zobrazenie vysielacích časov

ENVIRO: ZDRAVÉ A VEDOMÉ JEDLO

U 150 min

ENVIRO sekcia je tento rok venovaná téme jedla. Zdravého a vedomého jedla. Mnoho uvedomelých ľudí sa zaoberá zdravou stravou, snaží sa nekupovať polotovary, dbať na pôvod jedla, lokálnosť či sezónnosť potravín. A v neposlednom rade aj na spôsob ich balenia. Mnohí z nás hľadajú zdroje, kde sa k zdravým potravinám dostať, kde ich kúpiť. Alebo kde sa mimo domova zdravo najesť. Oceňujeme zeleninové bedničky zo všetkých lokalít a regiónov, oceňujeme malých pestovateľov a poľnohospodárov, ktorí svoje produkty ponúkajú na predaj „z dvora“. Oceňujeme ľudí, ktorí svojím uvedomelým prístupom takýchto ľudí podporujú a neuprednostnia lacnejšiu anonymnú marockú paradajku pred tou veselou, voňavou, slovenskou.
Do ENVIRO sekcie sme oslovili ľudí, ktorí zdravé potraviny nielen sami konzumujú, ale zároveň ich aj na rôzne spôsoby propagujú a produkujú – pečú, varia, dusia, smažia, strúhajú, mixujú, šľahajú a hnetú, kysnú a kysnú, pripravujú, servírujú a najmä – ponúkajú ďalej vo svojich prevádzkach alebo počas svojich aktivít, seminárov, workshopov.

ENVIRO sekcia je tento rok venovaná téme jedla. Zdravého a vedomého jedla. Mnoho uvedomelých ľudí sa zaoberá zdravou stravou, snaží sa nekupovať polotovary, dbať na pôvod jedla, lokálnosť či sezónnosť potravín. A v neposlednom rade aj na spôsob ich balenia. Mnohí z nás hľadajú zdroje, kde sa k zdravým potravinám dostať, kde ich kúpiť. Alebo kde sa mimo domova zdravo najesť. Oceňujeme zeleninové bedničky zo všetkých lokalít a regiónov, oceňujeme malých pestovateľov a poľnohospodárov, ktorí svoje produkty ponúkajú na predaj „z dvora“. Oceňujeme ľudí, ktorí svojím uvedomelým prístupom takýchto ľudí podporujú a neuprednostnia lacnejšiu anonymnú marockú paradajku pred tou veselou, voňavou, slovenskou.
Do ENVIRO sekcie sme oslovili ľudí, ktorí zdravé potraviny nielen sami konzumujú, ale zároveň ich aj na rôzne spôsoby propagujú a produkujú – pečú, varia, dusia, smažia, strúhajú, mixujú, šľahajú a hnetú, kysnú a kysnú, pripravujú, servírujú a najmä – ponúkajú ďalej vo svojich prevádzkach alebo počas svojich aktivít, seminárov, workshopov.

Pre zobrazenie vysielacích časov